Guns N’ Roses na oder povabili Billyja Gibbonsa

Guns N' Roses nimajo časa za počitek ...
Guns N' Roses nimajo časa za počitek ...

Guns N’ Roses z aktualno in nadvse uspešno turnejo Not in This Lifetime Tour poskrbijo za številna presenečenja, na koncerte dostikrat povabijo namreč številne goste.

Na oder povabili kitarista zasedbe ZZ Top

Ta petek so na koncertu na oder povabili kitarista Billyja Gibbonsa iz zasedbe ZZ Top. Koncert se je odvijal v Houstonu v Teksasu.

Guns N’ Roses se vračajo v Evropo. (FOTO: Anja Rijavec)

ZZ Top so sicer že v preteklosti sodelovali z Guns N’ Roses, saj so bili prav oni tisti, ki so odtvorili koncertno turnejo Gunsov.

V petek pa je svoj pečat pustil še Gibbons, ki je v skladbo ‘Patience‘ vnesel svojo edinstveno kitarsko solažo pri tem pa sta mu družbo delala še virtuoz Slash in Duff McKagan.

 

 

 

N’ Roses se prihodnje leto vračajo v Evropo

Italijani vedo, kako se ustreže rokerjem.

Gunsi bodo s turnejo Not in This Lifetime tour nadaljevali tudi prihodnje leto v prvotni postavi, so napovedali še nekaj koncertnih datumov v Evropi, vključno z nastopi na nekaterih najbolj odmevnih poletnih festivalih.

Guns N’ Roses so trenutno na turneji po severni Ameriki, s katero bodo zaključili 29. novembra letos v domačem mestu Los Angeles.

Pol leta za tem se bodo Axl Rose in pajdaši odpravili na šesttedensko Evropsko turnejo. Med drugim bodo nastopili tudi na vedno večjem festivalu Firenze Rocks 2018 v Firencah (Italija).